Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Novinky

arr3Individuální školeníNabízíme individuální školení. Obsah tohoto školení je přesně uzpůsoben vždy podle vašich požadavků,... arr3Návrh kamerového systémuPotřebujete zajistit objekt kamerovým systémem a nevíte, které kamery jsou pro vás nejvhodnější?... arr3Vypracování cenové nabídkyPřemýšlíte nad kamerovým systémem a nevíte, která technologie je pro vás ta nejvýhodnější?  Nevadí,... arr3Zapůjčení produktů.Potřebujete si vyzkoušet nějaký náš produkt? Nebojte se nás zeptat, bezplatně zapůjčíme jakýkoliv...

Kontakty

CP PLUS s.r.o.
Na Lysině 658/25
147 00 Praha 4
tel: +420 603 171 818
info@cpplusworld.cz

Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů / podmínky ochrany osobních údajů

 

Ke stažení zde: GDPR


1. Základní ustanovení


    A. Správcem osobních údajů podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost CP PLUS s.r.o., IČ 248 140 32 se sídlem Na Lysině 658/25, 147 00 Praha 4 (dále jen: „správce“).

    B. Kontaktní údaje správce osobních údajů jsou:
    CP PLUS s.r.o., Na Lysině 658/25, 147 00 Praha 4
    info@cpplusworld.cz,  +420 261 227 763, http://cpplusworld.cz/o-nas/

    C. Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

    D. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

2. Kategorie a zdroje zpracovávaných osobních údajů


    A. Správce zpracovává osobní údaje, které mu byly poskytnuty klientem nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění objednávky.

    B. Správce zpracovává identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


    A. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    - plnění smlouvy mezi klientem a správcem
    - oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů
    - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

    B. Účelem zpracování osobních údajů je:
    - vyřízení objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem. Při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany správce plnit
    - zasílání obchodních sdělení a další marketingové aktivity.

    C. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

4. Doba uchovávání údajů


    A. Správce uchovává osobní údaje
    - po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu)
    - po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu

    B. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


    A. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    - podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy
    - zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu
    - zajišťující marketingové služby.

    B. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

6. Práva subjektu osobních údajů


    A. Za podmínek stanovených v GDPR má klient:
    - právo na přístup ke svým osobním údajům
    - právo opravu osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování
    - právo na výmaz osobních údajů - právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů
    - právo na přenositelnost údajů - právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. 1.B těchto podmínek.

    B. Klient právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno jeho právo na ochranu osobních údajů.

 

7. Zabezpečení osobních údajů


    A. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

    B. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

    C. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

8. Závěrečná ustanovení


    A. S těmito podmínkami klient souhlasí zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.

    B. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu klienta, která mu byla poskytnuta.

Tyto podmínky ochrany osobních údajů nabývají účinnosti dnem 01. 01. 2019.